Compartir

Amb tan sols 10 anys , Presley ha rebut com a regal d'aniversari una escopeta . No solament és sorprenent que aquesta nena rebi aquest "particular" regal sinó que s'emociona al rebre-ho, fins i tot plorant d'alegria dient que era exactament el que ella havia demanat.

Durant la gravació es veu com la nena, amb només obrir la caixa, comença a emocionar i arriba a abraçar la seva tan preuat regal. Esclata d'emoció quan aconsegueix obrir la caixa en l'interior es troba el seu Beretta 686 Silver Pigeon.

Ha estat la pròpia marca fabricant de l'arma, Beretta , la qual ha publicat el vídeo en el seu compte de Facebook. "Obre l'estoig de la seva Beretta. La seva reacció et farà plorar … fabricant records des del moment en que obres la teva primera 686. Un vídeo emotiu que ens ha enviat els pares de Presley mostra el moment en què es dóna compte de que té la seva pròpia 686 Silver Pigeon. és el que anomenem BerettaJOy ", aquest és el missatge amb el qual han titulat la publicació.

el vídeo compta amb més de 4 milions de visualitzacions . Prop de 7.000 usuaris han volgut opinar sobre l'ús d'armes per menors als EUA, altres donen suport que puguin tenir la seva pròpia arma des del moment en què el seu pares decideixin comprar-.