lunes, 28 septiembre 2020 4:28

Ana Rosa, sobre la jove agredida a Múrcia: “Em sembla bé que li hagin partit la cara”

No és la primera ni serà l'última persona a la qual enxampen amb un micro obert. Aquest dilluns Ana Rosa Quintana va tenir una relliscada que ha generat una gran polèmica en les xarxes socials.

Tant Quintana com els seus col·laboradors comentaven durant el seu programa la polèmica agressió a una jove a les portes d'un pub a Múrcia.

Uns es mostraven a favor, altres en contra. Fins aquí tot normal, però va arribar el moment de passar a un altre reportatge. Mentre el seu company Joaquín Prat donava pas al vídeo es va sentir dir a Ana Rosa, qui encara tenia el micròfon obert, la seva opinió sobre l'agressió a 'La Intocable'.

“A mi em sembla bé que li hagin partit la cara” , ha comentat.

les xarxes socials no van trigar a recollir les paraules de la presentadora, que s'ha justificat aquest dimecres assegurant que les seves paraules estan tretes de context: “Li vull dir als meus companys que jo no dic una cosa dins i una altra fora (. ..) no em sembla bé que li hagin partit la cara a ningú (…) Tampoc vaig dir a 'la noia de Múrcia' (…) El que vull que quedi clar és que no m'agrada que li trenquin la cara a ningú, ni a uns ni als altres. Teníem un debat i segueix el debat quan no estàvem amb els micròfons oberts “.

La presentadora ha conclòs dient que porta “12 anys fent un programa quatre hores diàries i dic en aquesta cadena el que vull i el que em dóna la gana” i ha demanat disculpes a la família de la jove agredida si en algun moment s'ha sentit ofesa.