viernes, 18 septiembre 2020 20:16

Una dona construeix casa seva veient tutorials a Youtube

Cara Brookings és una dona nord-americana mare de quatre fills que es va proposar veure vídeos de construcció i bricolatge a YouTube per construir la llar de la seva família . Després nou mesos de dures hores de treball, finalment ho va aconseguir.

Cara és una dona que va patir violència de gènere per part del seu marit, del qual es va divorciar. A l'divorciar Cara no tenia un lloc on allotjar-se amb els seus quatre fills ni els diners per comprar un habitatge , pel que va decidir emprendre aquest projecte de construir la seva pròpia casa veient vídeos a YouTube.

< p> Després de buscar diversos terrenys en els quals començar a edificar la seva casa va trobar un en Bryant, Arkansas, on començar a construir. El 2008 Cara va començar a veure vídeos per apuntar que eines seria les que necessitaria i tot el que li costaria aconseguir tot el material. Els seus quatre fills, Hope, Drew, Jada i Roman , d'edats compreses entre els 17 i els dos anys d'edat en aquell moment, f ueron els encarregats d'ajudar a la seva mare en el procés de construcció.

Com els vídeos de YouTube no li ensenyo tot el que calia saber per a construir, va comptar amb l'ajuda d'un bomber que sabia de construcció i al qual li pagar 25 dòlars l'hora perquè l'ajudés. Un cop acabada la casa la família es va traslladar per començar a viure-hi.

Ara, l'experiència ha estat objecte d'un llibre titulat: 'Rise: How a House built a family? ' ( 'Com una casa construir una família?'). D'aquesta manera, Cara pretén inspirar la gent a no pensar en petit.