sábado, 15 agosto 2020 7:11

13 detencions policials la setmana passada

Un resident de 25 anys va ser detingut el passat diumenge a primera hora de la tarda a Escaldes-Engordany per haver comès un presumpte delicte sexual. A banda d'aquesta detenció, cal destacar que la setmana passada hi va haver quatre detencions per agressions físiques. Així, divendres a la nit un home no resident de 32 anys va ser detingut per haver agredit presumptament un turista en un hotel al Pas de la Casa. A Arinsal, també la nit de divendres, un home no resident de 47 anys hauria agredit un turista al carrer. Així mateix, un altre home no resident, de 28 anys, va ser detingut diumenge a Pal (la Massana) per agredir un altre client en una discussió a les instal·lacions d'esquí, i, també, diumenge, al Tarter (Canillo), un resident de 35 anys va ser detingut com a presumpte autor d'una agressió a un client en un restaurant de la localitat.

Entre les tretze detencions dutes a terme la setmana passada per la Policia cal afegir, a més, que divendres al migdia es va detenir un home no resident de 36 anys perquè tenia una ordre de detenció per delictes de furt i usurpació d'identitat.

D'altra banda, dijous es va desmantellar un important punt de venda de droga a Escaldes-Engordany. En l'anomenada operació 'Ambient', es va procedir a la detenció d'un home resident de 38 anys i el segrest de 622 grams de marihuana i tres bàscules. La droga tenia un valor de 3.000 euros.

Finalment altres sis persones van ser detingudes per conduir sota els efectes de l'alcohol o de drogues. Destaca la detenció, el passat divendres cap a les 16 hores, d'un home resident de 26 anys, que conduïa amb una taxa d'alcohol de 2,41 g/l., i que havia patit un accident de circulació amb tres persones ferides a Canillo. Diumenge, un resident de 29 anys, amb una taxa d'alcohol de 1,32 g/l., va tenir un accident de circulació amb danys materials a la Margineda i va ser detingut.