miércoles, 30 septiembre 2020 8:18

L'espectacular canvi de Bea La Legionaria, 'GH6', a 'Cámbiame VIP'

El programa de Telecinco, ' Cámbiame VIP' , ha aconseguit que l'antiga concursant d'GH6, Bea La Legionaria es tregui la roba i les ombres fosques i es posi a tot color, sense perdre la personalitat tan forta que el caracteritza.

Pelayo ha estat l'encarregat de dur a terme aquest espectacular canvi, que ha sorprès molt gratament a l'ex concursant de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes'. En la seva estel·lar aparició vestia un alegre vestit groc amb mànigues amples. La part del look que més ha agradat a la Cristina i Natàlia han estat les seves botes de flors, que li donaven un toc d'originalitat a tot el conjunt.

Bea ha confessat que no està passant per un bon moment < strong> econòmic . Actualment està treballant en una pizzeria, va deixar la legió i també decidir deixar d'aparèixer a la televisió. Entre altres raons, va voler deixar el món de la petita pantalla pel seu fill Adrián, ja que no volia que es convertís en el blanc dels focus.

Altres personatges de la televisió ja han passat per aquest programa amb el desig de millorar, d'alguna manera, el seu estil i la seva vida després de desfilar durant un minut per la passarel·la d'aquest plató.