Compartir

Els agents de la Policia Judicial van efectuar aquest dimecres una operació en la lluita contra el tràfic d'estupefaents, en la qual es va detenir un resident de 55 anys en disposició de 1.759 grams de marihuana al seu domicili. 

L'operació 'Sativa', nom amb el qual s'ha batejat l'acció, s'ha dut a terme després que durant un control rutinari els agents descobrissin una persona en possessió de 50 grams de marihuana destinats presumptament al tràfic de drogues. La investigació posteriorment va portar als agents a realitzar un control a l'habitatge de l'home, on es van trobar 1.759 grams d'aquesta substància de diferents tipus i d'alta qualitat i suposadament destinats a la seva venda. 

Segons fonts policials, aquesta droga tindria un preu aproximat de 5.000 euros, tot i que podria adquirir un valor més elevat al mercat. Aquesta operació ha estat una de les més destacades dels darrers anys pel que fa a aquest estupefaent, atès que la Policia ha posat en relleu que es tracta d'una quantitat “important” i “d'alta qualitat, perquè prové d'una part de la planta que té més principis actius”. A més, els indicis apunten al fet que gran part d'aquesta droga podria anar destinada a menors d'edat.