Compartir

Primer va ser MrGranBomba i ara arriba Reset , un altre youtuber que ha saltat a la palestra per les seves bromes pesades.

< p> reset , de 18 anys i resident a Barcelona, ?? es dedica a complir les bromes que li proposen els seus seguidors .

Un d'aquests reptes consistia a llevar-li la crema a una galeta Oreo , posar al seu lloc pasta de dents i trobar un cosí a que donar-de menjar .

reset va decidir unir-lo amb unreto molt més altruista, el de regalar 20 & euro; a algú que els necessités.

Així, amb els diners, les galetes i una càmera es va llançar al carrer a la recerca d'una víctima.

A la vorera < strong> va trobar a un captaire estès a la porta d'un supermercat . Li va regalar els 20 & euro; i la caixa de galetes.

Després de rebre l'agraïment del captaire, Reset va fer a càmera les següents declaracions: " La veritat és que et sents bé quan ajudes a una persona. Òbviament, potser m'he passat a la part de les Oreo amb pasta dental. Però mira el costat positiu: això l'ajudarà a netejar-se les dents . Crec que no se'ls ha netejat des de fa un parell de dies o des que es va tornar pobre, no ? Així que jo li ajudo amb la pasta dental "

Les crítiques no es van fer esperar i el youtuber va haver de tornar al lloc dels fets per disculpar-se amb el captaire i oferir-5 & euro; més .

reset, que en realitat es Han-Hua Ren , és d'origen xinès i ja va ser denunciat per maltractar un gat en un seus vídeos .

Veure vídeo minut: 02:39