Quantcast

iDental alerta sobre l'escassa cobertura dental a la sanitat pública

A l'hora de viatjar o emigrar a un altre país, no només s'ha de posar atenció a l'idioma, a les visites turístiques o l'oferta laboral; és important conèixer el sistema mèdic del país de destinació i saber quina cobertura ofereix. En la majoria de països, els tractaments odontològics no solen incloure dins dels serveis sanitaris mínims , aquestes són a càrrec dels ciutadans.

Els implants, els blanquejaments i l'ortodòncia dental es consideren productes de luxe per a la majoria de sistemes sanitaris. Mantenir una bona salut bucodental és primordial per evitar altres malalties i poder lluir una boca sana i cuidada. Malgrat això, molt pocs països ofereixen cobertura per a realitzar intervencions, col·locar implants o realitzar una simple neteja.

A Espanya, la salut bucodental és la gran oblidada per la sanitat pública. L'abandonament d'aquesta parcel·la ha deixat en mans del sector privat l'atenció dental. La cartera de serveis comuns del Ministeri de Sanitat només inclou extraccions i processos aguts com infeccions o cops a la dentadura.

A causa de les necessitats actuals, els implants dentals, les fèrules de descàrrega i el blanquejament dental s'han convertit en els tractaments més sol·licitats. L'aspecte estètic preocupa cada vegada a més gent, tenir un bonic somriure dóna seguretat en un mateix i reforça l'autoestima.

Tot i aquest creixent interès per l'estètica dental, l'accés als tractaments dentals segueix estant a l'abast d'uns pocs. iDental ha arribat per trencar aquesta situació de desigualtat, apropant els serveis odontològics al major nombre de persones possible. Ho aconsegueix gràcies al seu sistema d'ajudes privades amb el qual arriba a cobrir fins al 70 , 80, 90, i fins i tot el 100% del tractament en funció de la situació socioeconòmica del pacient.

Comentarios de Facebook