sábado, 26 septiembre 2020 4:53

Kiko Hernández anuncia que ja és pare de dues nenes

Kiko Hernández ja ha estat pare gràcies a la gestació subrogada. El col·laborador de 'Sálvame' ha viatjat als Estats Units per conèixer a les petites.

El naixement d'Abril i Jimena estava previst per a febrer tot i que s'han avançat una mica. La notícia ha agafat per sorpresa al col·laborador i als seus companys. Això ha fet que Kiko hagi hagut d'agafar ràpidament un vol direcció als Estats Units, on han nascut les seves filles gràcies a un ventre subrogat a Califòrnia, Estats Units.

Els col·laboradors, en assabentar de la notícia l'han celebrat entre aplaudiments. Kiko Matamoros li ha desitjat sort i Rafa Mora ha dit que serà insubstituïble durant la seva absència. La seva amiga Mila Ximénez no ha pogut evitar emocionar-se davant la notícia i entre llàgrimes ha dit: "Felicitats, t'ho mereixies, seràs l'home més feliç del món i no vaig a esperar que tu tornis per veure a les nenes, ja t'ho dic ".

Kiko Hernández ja va anunciar que amb el naixement de les seves filles es prendria la baixa per paternitat encara que aquesta s'allargarà fins a tres mesos , temps que el mantindrà allunyat de la televisió per dedicar-se completament a cura de les seves filles.

Kiko no ha estat l'únic a convertir-se en pare gràcies a la gestació subrogada. Torito , col·laborador del programa 'Què Temps Tan Feliç', t ambé va anunciar fa unes setmanes que seria pare per aquest mètode i compartir a través de les seves xarxes socials una foto de la seva nadó Nathan.