Compartir

Feia 34 anys que no nevava a Múrcia i són moltes les generacions que van quedar impressionades aquest passat dimecres amb el gran esdeveniment del que estaven sent testimonis.

José Antonio Blaya va ser un d'ells. Aquest jove artista murcià va voler plasmar en un text al seu perfil de Facebook un detall que s'havia passat per alt: la felicitat de la gent. "Tothom estava feliç, semblava que els problemes avui no existien" , assenyala.

Les seves boniques paraules han emocionat a milers de persones i ja compta amb < strong> més de 10.000 reaccions a Facebook.

el text és el següent:

"Ho sé, tots els sabem. ha nevat a Múrcia després de més de trenta anys, però … no us heu fixat en alguna cosa més?

Tothom estava feliç, semblava que els problemes avui no existien.

He sortit al carrer i tots tenien un somriure d'orella a orella. Abraçades i petons per tot arreu, els comerciants fora de les seves botigues contemplant el panorama, els nens en els patis de les escoles jugant, i les xarxes socials esclatant amb fotos de tots els murcians feliços i amb la mateixa il·lusió o més, que un nen en Nit de Reis.

¿Conclusió? Les petites coses, moments o detalls donen la felicitat , ja que la felicitat és una cosa efímera.

Aquest matí possiblement tothom tenia els mateixos diners a la butxaca, el mateix compte bancari, la mateixa hipoteca que pagar o la mateixa lletra del cotxe, però la immensa majoria dels murcians eren feliços, tots respiràvem de manera diferent.

De vegades, un simple gest o esdeveniment dóna molt per pensar. I és que amics, encara que soni a tòpic, la felicitat no es compra, la felicitat consisteix a aprofitar cada detall i cada regal que la vida ens ofereix i fer-lo únic i inoblidable.

La vida sempre ens donarà motius per somriure . Avui ha estat la neu i demà serà el que tu vulguis que sigui.

Postdata: Múrcia, Que bonica ets! "