Quantcast

Jordi Batlle s'encarregarà dels frescos de Santa Coloma

El Ministeri d'Ordenament Territorial ha adjudicat la redacció del projecte i la direcció de les obres de construcció de la sala d'exposicions que albergarà els frescos de Santa Coloma a l'arquitecte Jordi Batlle. Segons publica el BOPA, Batlle ha estat el guanyador del concurs de selecció, de manera que ha rebut un premi de 5.000 euros. El segon premi ha recaigut en Lluís Ginjaume, que ha rebut 2.000 euros, mentre que Fèlix Vicente ha quedat en tercer lloc amb un premi de 1.000 euros.

El procés de selecció del professional que s'encarregarà del projecte de la sala que exposarà els frescos de Santa Coloma s'ha fet mitjançant un concurs nacional, i el professional escollit, Jordi Batlle, haurà de redactar el projecte en un termini de 12 setmanes.

La sala d'exposicions es construirà en un terreny cedit pel Comú d'Andorra la Vella prop de l'església de Santa Coloma, en la parcel·la situada entre l'avinguda d'Enclar i el carrer Verge del Remei, per tal de mostrar al públic els frescos romànics d'aquesta basílica, que van ser extrets del seu emplaçament a la dècada del 1930, i Andorra va recuperar-los ara fa 10 anys.

Comentarios de Facebook