viernes, 18 septiembre 2020 18:53

La perillosa moda de trencar-se el polze triomfa a Internet

Un altre nou repte triomfa entre els joves internautes. Si abans va ser l'arriscada moda de treure selfies en llocs impossibles, ara el més nou és trencar-se el polze de la mà. Un repte tan absurd com perillós.

Tot va començar a Twitter, quan un tuiter anomenat Ryan, va penjar una fotografia d'un amic seu, un tal Jon, intentant, amb èxit, partir-se el dit gros.

Els joves, amics des de l'institut a Virgínia ( Estats Units ), han comentat a BuzzFeed que “el dolor va ser més dur de suportar per intentar-ho una vegada i una altra que per provar simplement el mem. Després de tants intents, vaig començar a sentir estrany el meu polze. Realment, no puc explicar la sensació exacta”, explica Jon.

Des de llavors han aparegut mems, gràfics i il·lustracions en els quals es mostra com realitzar amb èxit l'operació. Només cal portar el dit cap al palmell de la mà i pressionar-lo cap endavant fins que es trenqui el lligament.

Molts joves han seguit el seu exemple i han inundat les xarxes socials amb fotografies on mostren els seus malmesos dits.