Quantcast

Responsables d'Actua expliquen el paper de l'agència i l'obertura econòmica a empresaris i joves a Brussel·les

La directora de l'agència de promoció econòmica d'Andorra, Actua, Imma Jiménez, ha participat al seminari titulat 'Responsabilitat social corporativa i Carnet Jove Europeu', convidada per l'Associació Carnet Jove Europeu (EYCA) i la Xarxa d'Empreses per a la Responsabilitat Social Corporativa (CRS). Jiménez ha centrat bona part de la seva intervenció, que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre, en informar sobre les oportunitats de negoci que s'han generat a Andorra arran de la recent obertura econòmica. Després de fer una breu introducció de les especificitats del país, ha informat del paper d'Actua com a facilitadora d'inversions al Principat tant per a empresaris locals com estrangers. Paral·lelament, ha recordat el suport que està donant en la internacionalització de les empreses andorranes i en la diversificació econòmica que treballa el país, segons han informat des de l'agència a través d'un comunicat.

La directora de l'agència de promoció econòmica també ha fet referència a la tasca que realitzen els clústers de salut i 'wellness', esports, ACTInn (Innovació) i Educació. Respecte a aquest darrer ha recordat el treball que s'està efectuant entre empresaris, estudiants i centres educatius amb l'objectiu de potenciar el talent andorrà i facilitar l'accés de joves al món laboral.

La ponència, que ha tingut lloc a la seu de l'Ambaixada d'Andorra a Brussel·les, ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones, principalment empresaris i joves de diversos països (Bèlgica, Holanda, Hongria, Eslovènia, Sèrbia, Turquia, Polònia, Regne Unit i República Txeca), i també andorrans residents a Bèlgica.

D'altra banda, a primera hora del matí Jiménez també ha participat en les sessions de treball sobre Responsabilitat Social Corporativa (CRS), és a dir, el compromís de les empreses envers les necessitats dels seus grups d'interès en diferents àmbits (laboral, acció social, medi ambient, bon govern i transparència), per mitjà d'una implicació voluntària i solidària més enllà del que estableix la legislació vigent.

Comentarios de Facebook