miércoles, 12 agosto 2020 8:18

Condemnada a 10 anys per quedar-se embarassada del seu alumne

Un jutge de Huston , Texas ( Estats Units ) ha condemnat a Alexandria Vera , una professora d'anglès, a 10 anys de presó després de conèixer-se que mantenia relacions sentimentals amb un alumne seu de 13 anys del que va quedar embarassada .

La docent de 24 anys donava classes d'anglès en un institut del Districte Escolar Independent de Aledine (prop de Huston). Els pares del men r coneixien la relació i estaven d'acord amb l'embaràs de l'educadora .

Durant el judici s'han conegut més detalls de l'escabrosa relació.

Vera opto per interrompre la gestació del nadó quan va ser increpada per un funcionari de benestar familiar. A més, el pare del menor i la professora van simular tenir una relació per encobrir els fets i, al costat de la seva família, van arribar a compartir períodes de vacances. També es va saber que Vera prestava casa perquè altres alumnes mantinguessin trobades sexuals .

La jove es va declarar culpable d'abús sexual < / strong> amb l'esperança d'eludir el seu ingrés a la presó i obtenir una condemna de llibertat condicional. Però el jutge s'ha mostrat inflexible i ha condemnat, de manera exemplar, a la mestra a deu anys de presó.

Alguns alumnes de l'institut i la mare del menor van acudir als jutjats per mostrar el seu suport a la mestra condemnada.

Artículos similares