Quantcast

Caldea tanca el 2016 amb un 10% més de visitants

El centre termal Caldea ha acabat l'any 2016 amb un balanç positiu, amb 385.874 visitants, la qual cosa suposa un augment del 10% respecte l'any anterior. Aquest creixement en el nombre de clients -informa el centre- s'ha produït en els darrers tres anys. Val a dir també que les dades de freqüentació han estat positives per a tots els espais de Caldea.

D'una banda, l'Espai Termolúdic, l'àrea més gran del complex dissenyada per a famílies, parelles joves i grups d'amics, ha rebut prop de 324.000 visitants, un 8% més que l'any anterior. Inúu, l'espai Adults Only de Caldea, ha enregistrat 62.600 visites i millora la xifra del 2015 en un 21%. D'altra banda, Likids, l'spa termal per a infants, ha acollit a 4.950 nens i nenes d'entre 3 i 8 anys des de la seva obertura el dia 1 d'agost d'enguany.

La temporada d'hivern (de gener a març), els mesos d'estiu i el desembre han estat els moments més intensos de l'any en termes de freqüentació. Durant els tres primers mesos del 2016, la companyia ha enregistrat un augment de la freqüentació de prop del 25% respecte al mateix període del 2015, tancant així un hivern d'èxit. L'estiu passat, de juny a agost, el centre ha rebut un 13% més de clients. Pel que fa al mes de desembre, el centre ha acollit un total de 40.845 visitants, és a dir, un increment del 2% respecte al desembre del 2015.

Al llarg de tot l'any, Caldea ha millorat l'afluència de visitants gràcies també a la seva oferta d'espectacles aquàtics, entre els quals destaquen l'estrena d''El Petit Príncep', a l'agost, i 'Cascade' amb Donet Collazo al Nadal. El centre també ha posat a disposició del públic diverses activitats complementàries: conferències en l'àmbit del benestar, 'masterclass' esportives, entre d'altres, i ha inaugurat una exposició d''street-art' de la mà de la galeria Art Areté.

Comentarios de Facebook