Compartir

Kelly porta diversos anys treballant al restaurant Anita's New Mexico, a Virgínia (EUA) però mai havia tingut cap queixa sobre els seus serveis. Una parella que va sopar dissabte passat va decidir que no es mereixia propina, però no pel treball realitzat.

La parella va escriure al final del compte: “Bon treball. No donem propina a negres”. Kelly va entrar en un petit xoc en veure la nota, segons les seves declaracions a NBC Washington. El seu cap li va donar suport indubtablement i va declarar que es tracta d'un acte descoratjador pel qual està molt indignat. Ha defensat la seva cambrera, a la qual elogia per la seva feina diària.

L'Associació Nacional per al Progrés de la Gent de Color va decidir pujar una foto en què es mostrava el compte amb la nota dels clients. Van intentar mostrar com avui en dia, l'any 2017, se segueixen cometent actes de racisme diàriament. La xarxa va reaccionar donant suport a la cambrera i rebutjant el comentari de la parella.

“Puc mantenir el meu cap ben alt, unes paraules d'odi no em poden aturar, cal perdonar, oblidar i seguir endavant “, d'aquesta manera Kelly va explicar que tornaria a atendre els mateixos clients que li van negar propina pel color de la seva pell ja que ha de seguir endavant.