Quantcast

Retiren la custòdia a una mare italiana pel comportament “efeminat” del seu fill

Una mare ha estat privada de la custòdia del seu fill pel suposat comportament “efeminat” del menor de 13 anys. La sentència del Tribunal provincial de Pàdua (Itàlia) va dictaminar que el noi “tendeix de totes les formes a afirmar que és divers i té comportaments efeminats de manera provocadora”.

Els informes presentats pels Serveis Socials italians estableixen que el menor només té influències femenines al conviure només amb la seva mare. Això provoca, segons l'esmentat document, que el menor no pugui desenvolupar plenament la seva identitat sexual.

S'acusa la mare de pintar els ulls i les ungles del seu fill per acudir a l'escola. La mare s'ha defensat d'aquests atacs dient que el seu fill va acudir així a l'escola a causa de que es tractava d'una festa de Halloween.

Tot el procediment va començar per un suposat cas de abusos sexuals del pare al seu fill. Finalment es va concloure que aquests fets no havien succeït, encara que no es descartava la veracitat de l'argument que va exposar el menor en el judici. Això va comportar al fet que el noi comencés a viure tan sols amb la seva mare.

Arran d'aquest greu problema familiar, els Serveis Socials van començar a seguir el comportament del menor, fins a concloure amb l'informe que va dictaminar el seu comportament “efeminat”.

Comentarios de Facebook