Compartir

Vallnord ha informat que els dies en què es va registrar una major afluència van ser el 28 i el 29 de desembre i el 3 de gener. Així, el domini tanca el període de festes obtenint unes xifres similars a les registrades les passades temporades i amb la satisfacció d'haver complagut els usuaris malgrat l'absència de precipitacions de les últimes setmanes.

Pal Arinsal ha rebut un 5% més de visitants, amb més de 74.000 esquiadors. L'estació també ha destacat que les dades recollides als serveis de restauració i a les escoles d'esquí apunten que els clients van marxar contents, i que malgrat la falta de neu, es van poder mantenir el número d'instal·lacions obertes.

Pel que fa a Ordino Arcalís, s'han registrat més de 29.000 usuaris, mantenint així el nombre d'esquiadors respecte a la temporada passada malgrat que es va poder obrir menys superfície esquiable a causa de la manca de nevades. A més, l'estació també remarca que els ingressos han estat un 2% superiors, gràcies a l'increment de la despesa mitjana dels visitants.