Quantcast

Martí explica als agents econòmics i socials que Europa vol una solució específica per al tabac

El cap de Govern, acompanyat de membres de l'Executiu, s'ha reunit amb els representants dels agents econòmics i socials per informar-los del contingut de la reunió entre les delegacions negociadores que va tenir lloc a Brussel·les el passat mes de desembre. A la trobada, també hi han participat el president suplent del grup parlamentari demòcrata, Miquel Aleix, els consellers generals demòcrates Carles Ensenyat i Maria Martissella, i el conseller general del Partit Socialdemòcrata Pere López.

Durant la reunió, el cap de Govern ha informat que els negociadors europeus entenen que cal una solució específica per al capítol 24 del Sistema Harmonitzat Duaner, relatiu al tabac.

En aquest sentit, s'ha comunicat que la delegació andorrana està treballant per reprendre els continguts de l'Acord de 1990 dins del text del futur acord d'associació. Martí també ha informat que la delegació negociadora andorrana està treballant amb els diferents sectors per analitzar els capítols compresos entre l'1 i el 23, per tal d'elaborar una proposta que els proporcioni noves oportunitats.

Aquestes reunions de treball, que continuaran durant les pròximes setmanes, donen resposta a la demanda dels mateixos sectors i s'han rebut de manera molt positiva.

Comentarios de Facebook