Quantcast

Obertes les inscripcions per a una nova temporada d'activitats a L'espai

El període d'inscripcions per a les activitats organitzades per la Fundació Crèdit Andorrà per a la gent gran a L'espai s'ha obert aquest dilluns. Entre els mesos de gener i juny tindran lloc fins a 26 activitats. En el marc del programa 'Envelliment saludable', que té per objectiu fomentar l'activitat física i proporcionar eines per ajudar a envellir de manera més sana, es proposen dues rutes de senderisme, una pel Camí de Rocafort i una altra pels estanys i el circ de Pessons. Es complementa amb un taller d'activitat física i relaxació i xerrades com 'Alimentació i malalties inflamatòries', 'La jubilació: final o inicí', 'Qué són els superaliments', 'Gent gran i càncer' i 'Salut i qualitat de vida quan ens fem grans'.

La nova temporada ofereix també una visita guiada a l'exposició 'Escaldes i Engordany: dues viles i un territori', una xerrada sobre el canvi climàtic al Pirineu, un taller de percussió corporal i un altre per experimentar la música amb els més petits de casa. 

Pel que fa a les activitats relacionades amb les noves tecnologies, es duran a terme tallers sobre vídeo digital, fotografia, maquetació de publicacions, PowerPoint, emmagatzematge al núvol, xarxes socials i Smartphone i tauletes tàctils, així com tres nivells de cursos d'informática en dues edicions repartides de gener a febrer i d'abril a maig. Els cursos i tallers estan pensants especialment per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys i l'any passat, L'espai va tenir un total de 1.700 inscripcions.

Les inscripcions es poden fer al teléfon 86 80 25 o directament a la seu de L'espai, al carrer Josep Viladomat, 17, 1r, d'Escaldes-Engordany. Com és habitual, totes les activitats són gratuites. 

Comentarios de Facebook