Inicio Andorra

Es tanca la representació de 'Els Pastorets' de Sant Julià

Compartir

'Els Pastorets' de Sant Julià que enguany vivien la seva vint-i-tresena edició amb una adaptació del text original Folch i Torres ha conclòs aquest dissabte a la tarda les representacions previstes amb un total de 1.200 espectadors. Laura Rogé, cap del departament de Cultura de Sant Julià, ha destacat que el de 'Els Pastorets' «és un projecte al que donem continuïtat» i ha mostrat la seva satisfacció en el nivell artístic de l'adaptació feta del clàssic amb elements del 'Dràcula' de Bram Stoker «estem contents perquè en Joan i l'Alfons han fet una proposta seguint íntegrament el text de Folch i Torres». Rogé ha considerat que la representació seguirà amb «la dinàmica d'intentar sorprendre a l'espectador» i adaptar-lo al públic familiar.

Rogé ha confirmat que des del Comú de Sant Julià s'ha ofert el projecte a diferents directors de cara la pròxima edició i que ja es troben pensant amb diferents elements pel que serà l'edició número vint-i-quatre de 'Els Pastorets' a Sant Julià. En aquest sentit, i pel que fa a la direcció de l'obra ha apuntat que «tenim alguns noms sobre la taula». Pel que fa al nombre de representacions, Rogé ha destacat la idoneïtat del format de quatre funcions de l'obra en el transcurs de les festes de Nadal.

Per la seva banda, Alfons Casal, ha recordat que l'equip que enguany ha dirigit 'Els Pastorets' deixarà la direcció tal com estava previst i que pel que fa a aquesta representació «nosaltres ja hem dit el que havíem de dir». Sobre l'adaptació del clàssic de Folch i Torres amb el 'Dràcula' d'Stoker, Casal ha defensat com «el públic fidel agraeix els canvis per sorprendre's una mica» i que en les representacions «les reaccions del públic han sigut molt bones, hem volgut fer uns pastorets molt àgils i divertits i això el públic ho ha agraït».