miércoles, 23 septiembre 2020 19:09

La petició d'una clienta en encarregar menjar a domicili es fa viral

A la secció 'afegir comentaris' una cadena de menjar a domicili es va trobar amb una inusual petició. Una jove de Belfast (Irlanda del Nord) es va veure obligada a demanar menjar a domicili perquè li portessin medicines per al refredat .

Tots els restaurants que envien menjar a domicili tenen una secció perquè els seus clients escriguin comentaris detallant com voldran la seva comanda. Fiona Cuffe va decidir utilitzar aquesta secció per a una altra cosa. La dona malalta va escriure en els comentaris: “Si us plau, passeu per una farmàcia de camí i porteu-me medicina per al refredat i la grip, jo després ho pagaré. Només demano menjar per posar obtenir les medicines. Em moro”.

El restaurant anomenat Feeley 's Chippy va decidir compartir a Facebook la petició de la seva clienta malalta. Al costat de la foto la cadena de menjar ràpid ha assenyalat: “És bo veure que els meus clients fan ús de la secció 'afegir comentaris'”.

La publicació s'ha fet viral i ja té més de 14.000 m'agrades i ha estat compartida unes 4.000 vegades. El restaurant va accedir a la petició de Fiona i li van portar la seva medicina, medicina que també van compartir en el seu perfil de Facebook desitjant-li una ràpida recuperació.