sábado, 19 septiembre 2020 18:36

El Saló de la Infància del Pas de la Casa també espera créixer un 15% respecte a l'edició de 2016

El format del Saló de la Infància i de la Joventut al Pas de la Casa és una mica més reduït, amb una sala gran amb els inflables i jocs de tot tipus -des de videojocs fins a activitats més físiques i d'equilibri- i un segon espai de ludoteca destinat als més petits, que també inclou una zona de gimnàs, una de les novetats de l'edició d'enguany.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, que ha encapçalat la comitiva comunal que ha inaugurat el Saló, s'ha mostrat satisfet de com s'està desenvolupant l'esdeveniment, destacant que els dies en què va estar instal·lat a Encamp els visitants van créixer un 15% respecte l'any passat i l'acceptació dels usuaris ha estat molt bona. Per tant, espera que aquest creixement també es repeteixi durant el període en què es podrà gaudir del Saló al Pas de la Casa -del 3 al 5 de gener-, cosa que els permetria estar “plenament satisfets”.

Les novetats d'enguany són un taller de Lego, nous inflables i una zona de gimnàs a l'interior de la ludoteca, dirigida als infants més petits. Pel que fa a l'edició del Pas de la Casa, Torres ha indicat que hi ha més afluència de turistes que a Encamp, pel fet de ser un poble plenament enfocat a aquest sector, tot i que també hi ha presència dels infants residents al Pas de la Casa.