martes, 29 septiembre 2020 0:15

Irene es converteix en la primera dona que guanya 'La Veu'

La final de 'La Veu', que s'ha celebrat aquest dimecres a Telecinco, va proclamar com a guanyadora a la gran favorita des que va començar el concurs. Irene s'ha portat el favor del públic que l'ha reconegut com la millor de les veus que han passat per la quarta edició de 'La Veu' .

La seva victòria la proclama com la primera dona en guanyar una de les edicions del programa . El seu 'coach' Malú ja va anunciar que per a ella Irene era " la millor veu femenina que havia passat per totes les edicions de 'La Veu'" . La gallega es va imposar a Carlos Torres, de l'equip de Manuel Carrasco, en uns resultats que van estar molt ajustats fins al final.

La guanyadora ha volgut agrair al seu 'coach': " si no hagués estat per tu no hauria arribat aquí " .

Les dues van protagonitzar un dels grans moments de la nit en cantar a duo la cançó que va catapultar Malú, Aprenent . Irene va triar per a la seva actuació en solitari I have nothing de Whitney Houston . Actuació que va brodar malgrat tenir otitis, febre i amigdalitis, tal com anunci Malú impressionada per l'actuació que acabava de fer. Irene també va sortir a l'escenari acompanyada de Sergio Dalma per cantar Tu i jo .

La gallega des de la seva primera aparició en el programa no va deixar indiferent a ningú i ja la comparen amb la Adele espanyola .