Quantcast

Assandca signa amb Vall Banc un acord DE patrocini

L'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) ha firmat aquest dimecres un acord de patrocini amb Vall Banc, que té una vigència inicial d'un any, neix amb vocació de continuïtat i contempla la posada en marxa de dues noves activitats participatives així com l'ampliació i consolidació del programa d'activitats que l'entitat impulsa des dels seus inicis a l'entorn de la Setmana Contra el Càncer de Mama.

Els nous projectes que Assandca podrà posar en marxa gràcies al patrocini de Vall Banc són, d'una banda, la jornada sobre l'alimentació durant el tractament del càncer, que es desenvoluparà el mes de febrer, i un esdeveniment solidari de lleure, salut i esport, previst per a la primavera. 

El president d'Assandca, Josep Saravia, ha destacat davant els responsables de Vall Banc “l'important salt qualitatiu” que l'associació podrà fer amb un suport econòmic que “ha permès dotar de més ambició els objectius de la nostra activitat, amb un punt d'inflexió que arrenca aquest 2017 gràcies a l'aposta que Vall Banc ha fet en el nostre projecte”.
  
Per la seva banda, el conseller delegat de Vall Banc, Christoph Lieber, ha remarcat la voluntat de col·laborar en projectes de país que millorin la vida dels seus ciutadans. En aquest sentit, ha posat de manifest que l'esforç d'Assandca per donar notorietat a la lluita contra el càncer i buscar solucions efectives als problemes del dia a dia mereixen el suport del banc. Lieber també ha augurat que el camí conjunt amb Assandca pugui durar molts anys. 

Comentarios de Facebook