viernes, 25 septiembre 2020 16:07

L'Aula Confuci organitza dos cursos d'iniciació al xinès el primer semestre del 2017

La Universitat d'Andorra (UdA) organitza per al primer semestre de l'any vinent dos cursos de 60 hores d'iniciació al xinès. Els alumnes podran comprendre el vocabulari i expressions bàsiques relacionades amb la seva persona i amb la vida diària. A més a més, seran capaços de dominar i construir oracions simples, fer descripcions senzilles i intercanviar idees en xinès d'una manera simple. En aquesta fase, també coneixeran la riquesa de la cultura xinesa des de diferents angles: el protocol, la cal·ligrafia, el cinema, la música, les festes tradicionals…

El propòsit d'aquests cursos no consisteix només a proporcionar als estudiants coneixements lingüístics, sinó que també a desenvolupar la motivació per aprendre, la capacitat autodidacta, la cooperació, el coneixement de la cultura… Tot això contribueix que els estudiants posin en pràctica estratègies eficients i arribin a millorar la seva competència lingüística. L'activitat, a càrrec de la professora Yizhuo Ren i que inclou exàmens parcials i un de final, està dirigida tant a la comunitat universitària com a qualsevol persona interessada major de 18 anys. Els estudiants de formació reglada que superin l'avaluació del curs podran obtenir el reconeixement de quatre crèdits europeus de lliure elecció.

L'inici dels curos serà el 21 de febrer i s'acabarà el 20 de juny, amb horaris per al nivell A1.1, els dimarts i dijous de 18.00 a 20.00 hores, i per al nivel A1.2, els dilluns i dimecres amb el mateix horari. La preinscripció es pot fer fins al 13 de febrer al web www.uda.ad. El preu de la matrícula és de 40 euros, amb un 75% de descompte per als estudiants de formació reglada i per al personal de la Universitat d'Andorra, a més de 20 euros del llibre de text i el quadern d'exercicis.