Compartir

L'Observatori Europeu de Drogues ha publicat un estudi sobre el consum d'estupefaents a 50 ciutats europees. En el rànquing de les 15 ciutats que més cocaïna consumeixen per habitant s'ha colat la localitat de Molina de Segura (Múrcia) en el sisè lloc.

A Espanya es van estudiar les ciutats de Barcelona, València, Castelló, Molina de Segura i Santiago de Compostel·la. La Ciutat Comtal se situa en el quart lloc i Castelló en el tretzè. Per la seva banda, Molina de Segura supera a altres grans ciutats europees com Brussel·les o Lugano. En el primer lloc està Anvers (Bèlgica) que per primera vegada ha superat a Londres que ha quedat en el segon lloc.

Molina de Segura consumeix 509 mil·ligrams de cocaïna per dia i per persona, podent arribar a 562 durant els caps de setmana.

Una altra dada important, i que afavoreix Espanya, ha estat que en el nostre país s'han confiscat més tones d'haixix que a la resta de països europeus junts. El 60% de les drogues que s'han interceptat se situen a Espanya i al Regne Unit.