Compartir

Rússia està preparant un reality show a l'estil de 'Els jocs de la fam' però portant-ho a un nivell més extrem. El reality es dirà 'Game 2: Winter' , en ell 30 persones tractaran de sobreviure a Sibèria durant nou mesos. Els creadors del programa asseguren que estarà tot permès: baralles, alcohol, tabac i fins i tot l'assassinat o la violació .

Els participants podran anar equipats amb ganivets però no amb armes de foc i cada setmana podran anar demanant eines als espectadors tal com succeeix en la pel·lícula.

El creador d'aquesta idea ha estat Yevgeny Pyatkovsky que ha aclarit que ells no es faran responsables del que passi entre els concursants. No obstant això, els concursants hauran signen un contracte en el qual es reflecteix que l'organització rebutjarà les reclamacions i permet a la policia actuar si hi hagués qualsevol tipus d'activitat criminal en el joc. Les normes del joc deixen clar que: "Som al territori de Rússia i caldrà obeir les lleis vigents ".

Els participants que vulguin anar a viure l'experiència han de ser majors d'edat, mentalment sanes i disposades a viure una aventura en una zona tan inhòspita on viuran entre óssos i llops.

L'objectiu d'aquest xou no és tan sagnant com el dels jocs de la fam al que guanyarà l'últim que quedi amb vida, aquí es demana als participants que només sobrevisquin i facin servir l'estratègia que creguin oportuna per ser ells els guanyadors.

El reality serà gravat per 2.000 càmeres situades a les 900 hectàrees delimitades i els concursants portaran una GoPro per tenir plans en primera persona. Aquest desplegament servirà per oferir un canal de 24 hores . El programa està previst que s'estreni al juliol de 2017 i el creador pretén emetre el programa en anglès, àrab, xinès, francès, espanyol i alemany .