Quantcast

'Pare Noel' deté a Perú a uns narcotraficants

La Policia del Perú ha decidit aprofitar el Nadal per poder passar desapercebuda entre els delinqüents disfressats de Pare Noel . Gràcies a aquesta tàctica han aconseguit detenir uns traficants de cocaïna.

Els agents van decidir vestir-se de vermell amb una llarga barba blanca, encara que és una vestimenta molt cridanera, aquests dies es pren com una cosa normal. Els narcotraficants vivien en un barri molt perillós de Lima. Gràcies a aquesta enginyosa idea van aconseguir passar per tot el veïnat sense aixecar sospites mentre repartien regals als nens pels carrers.

En entrar a l'habitatge, van trobar diversos quilos de cocaïna que van ser la prova que va aconseguir portar els traficants a la presó. La Policia peruana ha declarat estar disposada a fer servir aquest tipus d'estratègies per poder aconseguir portar amb èxit les operacions més perilloses davant les que es trobin.

Pot ser que disfressar-se de Pare Noel no només serveixi per repartir felicitat entre els nens, sinó que també permeti que la justícia arribi a molts que intenten evitar-la per qualsevol mitjà.

Si voleu veure el vídeo de la notícia prem aquí .

Comentarios de Facebook