Compartir

Un total de 73.000 esquiadors han visitat Grandvalira durant el pont de la Puríssima, uns 26.000 més respecte al mateix pont de l'any anterior. En aquest pont, que ha durat sis dies més que l’any anterior, l’estació andorrana ha mantingut una mitjana diària de 8.000 usuaris i ha incrementat el número de dies d’esquí en un 55% respecte la temporada passada.  

Els deu dies del pont de Puríssima han permès als visitants allargar la seva estada a l’estació andorrana i han afavorit positivament l’afluència de públic. Durant aquest pont, Grandvalira ha enregistrat un gran nombre de visitants dels mercats de proximitat de Catalunya i del sud de França així com de Madrid, el País Basc i València.  

El director de Grandvalira, Alfonso Torreño, ha valorat “molt favorablement” aquest començament de la temporada gràcies al gran nombre de visitants i a les condicions de neu i sol durant aquests dies festius, i ha destacat que “aquesta bona acollida ens permet preparar amb optimisme l’arribada del Nadal, un altre moment clau de la temporada”.  

Un pont gairebé a ple rendiment
Grandvalira ha fet front al pont de la Puríssima amb prop de 145 quilòmetres esquiables i amb el 80% d’instal·lacions operatives. L’estació més gran del sud d’Europa ha mantingut els 6 sectors connectats i ha comptat amb un total de 80 pistes obertes, per la qual cosa ha estat el domini amb més superfície esquiable oberta del sud d’Europa. Les condicions de la neu han estat òptimes i els serveis de Grandvalira com l’Escola d’Esquí i Snowboard o les activitats d’aventura han tingut molt bona acollida per gran part dels visitants. Així mateix, els espais de restauració del domini, que obrien ja en la seva totalitat aquests dies, han mantingut una gran afluència de públic.