martes, 29 septiembre 2020 0:30

Talentejant entrega els premis de la seva quarta edició

La gal·la d'arts escèniques Talentejant, organitzada pel Departament de Joventut d'Escales-Engordany, ha tancat aquest dissabte la seva quarta edició amb l'entrega de premis. La consellera de Joventut, Laura Lavado, ha felicitat els 52 joves que hi han participat.

Els premis individuals, a la categoria 'música i cançó' entre 12 i 17 anys, el jurat ha determinat com a guanyadora, per la seva “veu i la seva precisió” a Victòria Ortuño. A la mateixa categoria, entre els 18 i 30 anys, el guanyador ha estat, “per la seva creativitat i originalitat”, Miguel Ángel Pereira. A la mateixa categoria individual, els premis a l'apartat 'dansa i representació escènica' per a joves d'entre 12 i 17 anys, se l'ha endut Toni, qui segons el seu representant, “pot ser un dels grans artistes d'aquest país”.

Els premis per a grups, en la modalitat de 'dansa' per a joves d'entre 12 i 17 anys, els escollits han estat, 'LMC'. I en la modalitat 'música i cançó' per a joves d'entre 18 i 30 anys, el premi ha estat per a Toni Fernández i Tania Martínez, “pel gran talent demostrat”.