Quantcast

Sant Julià inaugura la Fira de Santa Llúcia d'enguany amb el doble d'espai

La Fira de Sant Llúcia de Sant Julià de Lòria d'aquest any ha multiplicat la seva dimensió gràcies a la seva nova ubicació i és que com ja ha passat amb altres fires com per exemple, la Trobada de Microproductors de Vi o la Fira del Vehicle d'Ocasió Ecosostenible, el Comú de la parròquia ha decidit que l'escenari de la fira fos l'envelat de l'aparcament del Prat Nou. Aquesta nova ubicació supera amb escreix les dimensions del darrer espai de la fira de l'any anterior, la plaça de la Germandat. Un fet que segons la consellera de Turisme de Sant Julià, Meritxell Teruel, ha satisfet tots els firaires, ja que “ara tenen més espai”. La consellera també ha explicat que “els veïns de la plaça de la Germandat que era l'anterior ubicació no estaven gaire contents amb la fira perquè volien la plaça lliure”. A més, Teruel ha comentat que “aquesta serà la darrera fira que se celebri aquí a l'envelat de l'aparcament del Prat Nou”.

La fira que se celebra des de fa més de 40 anys ha aplegat un total de 26 firaires, una xifra lleugerament inferior a edicions inferiors, tot i això, com ja és tradicional els aparadors d'aquesta nova edició de la fira de Santa Llúcia estaven carregats de productes relacionats amb el Nadal, com ara torrons, pessebres i arbres, entre altres. Malgrat que també hi havia parades amb confitures, dolços i fins i tot, 'tuppers'. La consellera ha recalcat que “la gent espera aquesta fira per Nadal i la veritat és que Sant Llúcia és la fira de la gent de Sant Julià”.

Al llarg d'aquest cap de setmana la fira acollirà diverses activitats com ara tallers de porexpan, fabricació de pessebres, un concert o una degustació d'ostres, per tal d'atreure no només als més petits de la parròquia. A més, Teruel ha destacat que algunes de les activitats que es realitzaran durant la Fira de Santa Llúcia permetran col·laborar amb la Marató de Tv3 d'enguany, mitjançant la recaptació que s'obtingui, com per exemple la projecció de la pel·lícula 'Zootròpolis' que es va realitzar aquest divendres a l'Auditori Rocafort.

Comentarios de Facebook