Compartir

Marta García és tot un exemple de superació. Aquesta periodista de 34 anys ha tornat a la seva feina al capdavant dels informatius de 7 TV Regió de Múrcia després de sis mesos de baixa després de superar un càncer de mama, segons recull La Veritat .

La jove periodista ha volgut tornar al seu treball amb la cap rapat i sense perruca. “Amb perruca em sentia disfressada, no em sentia jo i necessitava sentir-me jo” , reconeix Marta.

Amb aquesta acció Marta pretén que mostrar els signes externs del tractament “no sigui notícia cap dia” , al contrari del que ha estat ella, i que es normalitzi la situació.

“Cada vegada hi ha més gent amb aquest tipus de càncer i, a més, l'edat s'ha reduït, per exemple, jo acabo de complir 34. És per això que hauria de normalitzar-se aquesta situació, que la gent torni a treballar quan ho consideri. Jo vaig estar editant i presentant fins al dia abans d'operar-me. Llavors, si ara em trobo amb fores de nou, per què no havia de tornar al meu lloc? Per no tenir cabell? No seria just”, explica.

Els companys de Marta asseguren que està molt feliç pel seu bon diagnòstic i agraeix el suport de tots els seus companys, que des del primer moment l'han animat a seguir cap endavant amb la seva intenció de tornar a seure davant de les càmeres.