Compartir

Des que els concursant de la primera edició d' 'Operación Triunfo' es retrobaran per gravar un documental i fer un concert 15 anys després del 'talent', són molts els retrobaments que s'han produït a posteriori.

Aquest dimecres ha tingut lloc el retrobament dels actors principals de 'Un Pas Endavant' , la mítica sèrie d'Antena 3 que va marcar a tota una generació.

< p> els actors més recordats de la sèrie, Mónica Cruz, Miguel Ángel Muñoz, Beatriz Luengo i Pablo Puyol , es van reunir per rememorar a 'El Hormiguero' aquella època de la seva vida i per parlar dels embolics amorosos que hi va haver darrere de les càmeres.

Muñoz es lamentava que "hauria d'estar Sílvia Marty i altres tants companys" a plató, però Luengo assegura que malgrat tenir un xat de grup en WhatsApp "mai vam aconseguir quedar per sopar".

Sobre el seu pas per la sèrie, els actors van reconèixer que el recorden amb molt afecte encara que no s'obliden de les interminables hores de treball: "No dormíem. No hi havia temps, ens desmayábamos i tot" . Encara que Pablo Puyol va aprofitar per fer broma amb què si hi havia temps per a una enorme activitat sexual "entre seqüència i seqüència".

Seguint amb el tema, Beatriz Luengo creu que era irònic que el seu personatge es presentés com la innocent quan "era la més santa i em vaig embolicar amb tots. Ho sento per les noies bones que es van identificar amb Lola, però era una mica sueltita".