Quantcast

Una trentena de persones assisteixen a la jornada de portes obertes de Vatel Andorra

Després de l'inici del primer curs acadèmic, l'escola Vatel, amb seu a Encamp, ha organitzat aquest dimecres a la tarda una jornada de portes obertes per donar a conèixer el seu funcionament i els avantatges de poder estudiar en un centre amb un important prestigi internacional. De fet, fa poc va guanyar el premi Worldwide Hospitality Awards 2016 com a millor escola hotelera del món. La jornada, dirigida a alumnes de segona ensenyança que en breu han de decidir el seu futur acadèmic, ha comptat amb les explicacions d'un professor, la directora de Vatel Andorra, Rosa Daban, el director de Vatel Espanya, Philippe Gandet, i de diversos alumnes que han explicat la seva experiència a la trentena de persones que s’han interessat per aquests estudis. 
  
El curs, que es va iniciar al setembre, va començar amb cinc alumnes, així ho ha anunciat la directora de l’escola, Rosa Daban. En aquest sentit, Daban ha valorat molt positivament la xifra i ha assegurat que el resultat ha estat molt exitós. La directora ha indicat que ha comparat les xifres amb altres escoles i per exemple, “el primer any a Vatel Madrid van ser sis alumnes i ara ja en tenen 200”. Així, “veient les xifres penso que és el que toca i que si hi posem ganes, anirem creixent”. 
  
De la seva banda, el director de Vatel Espanya i accionista de Vatel Andorra, Philippe Gandet, ha indicat que estudiar a Vatel Andorra és una bona oportunitat per als andorrans perquè puguin formar-se al Principat i no s’hagin de desplaçar als països veïns. Gandet ha assegurat que treballen amb els hotelers i restauradors per ajudar a professionalitzar el sector. 
  
El programa que imparteix Vatel Andorra permet cobrir les necessitats formatives de la indústria hotelera i turística andorrana, però també en l'àmbit internacional, oferint a l'alumne una combinació entre pràctiques formatives i una formació universitària adaptada a les noves demandes i exigències actuals del sector. De fet, l'escola té acords amb les millors cadenes i establiments hotelers nacionals i internacionals, i el programa d'intercanvi Marco Polo permet accedir a programes d'intercanvi amb altres escoles Vatel del món.
A més, compta amb professors altament qualificats, tots ells professionals del sector en actiu que imparteixen classes d'eines de gestió i de l'entorn professional. El model d'ensenyament està centrat en el desenvolupament de competències, valors i un tracte proper. El Grau en Direcció Hotelera i Turística té una durada de 3 anys i es tracta d’un títol universitari certificat per l'Estat francès.

Comentarios de Facebook