viernes, 25 septiembre 2020 22:22

Tanquen una pista de gel al Japó per congelar més de 5.000 peixos

El parc temàtic Space World de la ciutat japonesa Kitakyushu ha hagut de tancar una pista de gel formada per més de 5.000 exemplars de peixos ja morts i congelats perquè els patinadors es puguin lliscar sobre ells. Segons el gerent del local, la pista pretenia ser una manera d'entretenir els nens mentre patinen i aprendre sobre la vida marina.

A la pàgina de Facebook de Space World les crítiques davant aquest projecte no es van deixar esperar. Aviat els usuaris van començar a comentar la falta d'ètica i de moral de parc per permetre que els nens juguin amb peixos morts i que tractin els animals com joguines.

La pressió que han exercit tots aquests comentaris ha forçat el tancament de la pista de gel. El gerent general de l'Space World va demanar disculpes ja la seva intenció no era ferir els sentiments de ningú. També ha donat a entendre que es va discutir dins el propi equip del parc el fet de crear una pista de gel amb peixos morts.

Space World ha decidit descongelar la pista de gel , que trigarà al voltant d'una setmana, per després celebrar una cerimònia sintoista funerària per honrar les ànimes dels peixos de la pista de gel.