martes, 22 septiembre 2020 13:23

Èxit de la quarta edició del Canolich Music Festival

El Canòlich Music Andorra ha arribat a la seva quarta edició amb recuperant el format de dos concerts cada nit que se celebren a l'envelat del Prat Nou de la parròquia laurediana. Centenars de joves cristians han omplert l'envelat del Prat Nou en la celebració d'activitats musicals al llarg del dia d'avui. 

La jornada ha començat amb la pregària a l'església de Sant Julià de Lòria que ha comptat amb un dels grups més consolidats d'aquest gènere musical, Kairoi, que a més ha fet l'estrena del nou disc, que presentaran al mes de desembre a Barcelona. El festival el tancarà el grup de rock evangèlic de la ciutat de Tarragona Sal 150. 

El festival es organitzat per la rectoria de Sant Julià, el Bisbat d'Urgell i la col·laboració del Comú lauredià. El delegat de Joventut del Bisbat d'Urgell, Lluis Planas, ha destacat l'important afluència a l'esdeveniment perquè “500 persones o 600 han vingut i és molt important havent guanyat molt el número de voluntaris i voluntàries” destacant la potencialitat de l'esdeveniment.

Segons el delegat de Joventut, “aquest any estem molt contents perquè la sensació és que es consolida i molta gent a Andorra vé, ens coneix, musical i tècnicament hem fet un esforç important, però estem aportant un projecte nou d'església per adolescents i joves”. Segons els promotors, el del Canòlich Music Festival “és un format internacional que anirà a més”. 

Durant l'Eucaristia, mossèn Pepe Chisvert i el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives han participat de l'Eucaristia amb el capellà i músic Toño Casado, conegut per les seves aparicions a la cadena espanyola 13TV i el tema “Hoy soy feliz”. Coronant l'escenari, les pancartes de Pere Casaldàliga, Mare Teresa de Calcuta, el papa Francesc, Martin Luther King, Sant Francesc i Malala Yousafzai en una jornada que segons els promotors vol reconèixer la lluita pels drets de les persones i la cultura de la pau.