Compartir

El paper de madrastra mai ha estat fàcil, i menys quan la societat, i fins i tot Disney, es posen en contra teva. La mare d'una nena de 4 anys, Audrey Nicole, ha publicat una carta que va dirigida a la núvia de la seva exparella en la qual li agraeix el seu comportament amb la seva filla.

La publicació de Facebook diu el següent: “Estic súper agraïda perquè quan la meva filla visita al seu pare ella la va veure, en té cura, li compra regals i, bàsicament, la tracta com si fos seva. Per què hi ha tantes que actuen de manera tan odiosa i gelosa cap a altres dones? Ningú va dir que fos senzill tenir cura d'un fill que no és teu. Quan algú ho intenta, no li rebutgis. Mai faré que se senti com una estranya; li estic molt agraïda. Noies, madureu, concentreu-vos en ser bones mares i no us preocupeu tant per qui són les noves amigues de la teva ex a Facebook o Instagram mentre el teu fill espera al teu costat”.

Aquest missatge ha commogut milers de persones que han decidit compartir la seva publicació ja que també tenen aquest sentiment. En una nova publicació Nicole ha expressat la seva sorpresa davant la repercussió que ha tingut la seva publicació, però se sent molt feliç per poder enviar aquest missatge a tothom.