Quantcast

Les associacions d'Andorra la Vella reben un reconeixement per la seva implicació en la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura

El Comú d'Andorra la Vella ha organitzat un acte per reconèixer l'esforç i participació de 28 associacions que han pres part de la programació de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura 2016. Els cònsols Conxita Marsol i Marc Pons han estat els encarregats d'entregar un diploma als representants de cadascuna de les associacions, i encoratjar-los a seguir treballant tots plegats per difondre la cultura, ja que “és el que fa la nostra identitat”.

La cònsol major ha considerat que les associacions han estat un dels principals artífexs per fer realitat la programació de l'any, ja que moltes de les activitats han estat organitzades per ells mateixos. A més, està convençuda que aquest any tan especial els ha ajudat a crear una xarxa entre el teixit associatiu que espera que se segueixi conservant.

Marsol ha aprofitat per fer un balanç de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura, i ha reconegut que al principi no va ser fàcil, però “tal com han anat passant els mesos hem sigut capaços, amb ajuda de tots, de fer un programa molt complet”.

L'acte ha finalitzat amb una actuació de l'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella, una foto de família, i un còctel per a tots els participants.

Comentarios de Facebook