domingo, 20 septiembre 2020 4:26

Descobreixen un possible suïcidi en el videoclip d'una cantant asiàtica

Amb els milions d'usuaris que hi ha a les xarxes socials és impossible que se'ns escapi alguna cosa. En aquesta ocasió, ha estat el videoclip de la cançó 'I miss you' , de la cantant asiàtica Joyce Chu, la qual ha passat de les 100.000 reproduccions a Youtube als més de 24 milions gràcies a un petit però important detall amb el qual tothom ha al·lucinat.

els internautes han detectat el que podria ser un suïcidi en un dels plans del vídeo. Al minut 1:42 de l'enregistrament, a la part esquerra de la imatge, es veu el que sembla una persona caient de la part alta d'un edifici.

Encara es desconeix si es tracta de un suïcidi o d'una caiguda accidental . El que està clar és que la persona en qüestió difícilment va poder sobreviure a una caiguda d'aquestes característiques.

Una altra gent parla d'una estratègia de màrqueting per convertir el vídeo a viral. I és que, encara que el vídeo va ser creat a finals de 2015 no ha estat fins ara quan els usuaris de xarxes socials s'han adonat de l'estrany succés.