Compartir

Dels 71 participants al VII Premi de narrativa fantàstica i de terror organitzat pel Comú d'Encamp, el jurat ha determinat que aquest dimarts s'atorguessin vuit premis. En la modalitat escrita de la categoria infantil -de 6 a 11 anys- s’han presentat dues obres i el guanyador d’aquesta categoria ha estat Lluís Andrés Wang, premiat amb un lot de llibres pel conte 'Llum i foscor'.

El certamen també acollia la categoria juvenil -entre 12 i 16 anys- i en total s’hi han presentat 26 obres. La primera classificada, Èlia Soler amb el conte 'Vuit', ha estat gratificada amb un IPAD Mini i un lot de llibres i, a Elena Martin, que ha quedat segona amb 'Viatge al centre de l’ordinador', se li ha fet entrega d’un lector de llibres digitals (‘e-book’) i un lot de llibres. En aquesta categoria s’ha donat un accèssit a Clàudia Lucendo pel conte 'Fins a l’eternitat'.

En la categoria d’adults -a partir de 17 anys-, s’han presentat 39 obres i una d’elles ha estat eliminada per plagi. Així, s’ha premiat com a guanyador Manel Gibert per 'Dia de difunts', amb un guardó de 400 euros, i amb un segon premi de 250 euros per a Albert Ruiz amb l’obra 'Vida i mort d’en Marçal Raventós'. En aquesta categoria, també s’ha donat un accèssit pel conte 'Saint Cebrià de Tuhir', de Pere Miquel. Pel que fa a la modalitat de vídeo, s’ha guardonat amb 350 euros al curt 'Mai provoquis', de Jordan Macia. Les obres han estat publicades a la web i a banda de ser valorades pels membres del jurat també les han pogut puntuar els internautes.