Inicio Andorra

Bingo Star's obre les seves instal·lacions als artistes andorrans

Compartir

Bingo Star's obre un cicle d'exposicions a les seves dependències per oferir als artistes del país la possibilitat d'exposar les seves obres. A les cinc de la tarda d'aquest dilluns, ja es podrà visitar l'exposició de l'artista andorrà Jesús Castillo sobre el romànic andorrà, dins d'un cicle d'exposicions amb diferents artistes del país. 

Castillo exposa en aquesta ocasió una trentena d'obres fetes amb 'rotring' i diferents tècniques de dibuix. L'obra és un recull de diferents paratges amb monuments del país i és la continuïtat de ‘El llegat romànic i altres’, exposada al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) el mes passat. L'artista planteja en un futur oferir una retrospectiva més àmplia sobre la seva obra dedicada al romànic. Castillo ha agraït a Bingo Star's «l’oportunitat que dóna la sala per exposar perquè a Andorra és problemàtic, hi ha persones consagrades i amb la resta de la gent, no s'hi compta”, ha assenyalat. 

El director de la sala Bingo Star's, Marc Martos, avança la intenció de l'empresa per oferir un espai fix d'exposició als artistes del país. Fins al mes de gener, s'hi podran veure diferents exposicions d'artistes del país, “s’ha trencat el gel, i hi haurà força artistes perquè hi ha molta gent que fa obres”. Martos destaca que l'objectiu és tenir una continuïtat per exposar en aquest indret on «hi ha molt bona entrada de gent i és un lloc interessant per mostrar les obres».