viernes, 25 septiembre 2020 19:15

GH17: Meritxell, penedida del edredoning amb Alain?

Després de tants abraçades i un apassionat primer petó, els seguidors de 'Gran Hermano 17' estaven ansiosos per veure el edredoning entre Meritxell i Alain. Tothom tant dins com fora de la casa coneixia l'atracció que hi ha entre el francès i la catalana, encara que ell sempre ha intentat mantenir les distàncies.

Finalment, després de diverses discussions i enfrontaments, tots dos han aconseguit aclarir les coses .. . ¡I tant que si ho han aclarit! Després de l'última festa celebrada a Guadalix de la Sierra, sembla que tots dos concursants van tenir més que paraules sota els llençols.

A les imatges es poden veure sospitosos moviments sota l'edredó .

Alain i Meri sota el edredó. (1) #GHDirecto pic.twitter .com / Zk8uENOUqu

Sr.Navas (@SrNavasGH) 9 novembre 2016

Tot i que, sens dubte, allò que ho confirma és el testimoni de Meri. Segons recull el bloc oficial del programa, ' El Gat Tancat ', després del succeït, la concursant va decidir compartir-lo amb Bea. Va ser llavors quan es va descobrir, a més, que Alain li havia demanat a Meri que no comptés res.

Després de la seva confessió, la catalana s'ha mostrat en certa manera penedida, ja que el preocupa la vergonya aliena que pugui arribar a sentir la seva família després de veure les tòrrides imatges al llit amb el francès.

GH17. Bea-Meri, després del moviment sota l'edredó. Llàgrimes i decepció (Matinada 9/11) https://t.co/zmlylH1rlZ https://t.co/nm7yzim58w pic.twitter.com/c3Wbh158oX

Blindside ( @mismimos) 9 novembre 2016