viernes, 2 octubre 2020 1:18

Ernesto Sevilla la fa grossa al cridar "gilipollas" a Javier Cárdenas a 'El Hormiguero'

Ernesto Sevilla va provocar un gran enrenou a les xarxes socials aquest dilluns després insultar Javier Cárdenas durant la seva secció a ' El Hormiguero '. L'humorista i actor se li va ocórrer incloure al presentador en un dels seus monòlegs. En aquest, Sevilla va començar exemplificant que, per a ell, són "gilipolles".

L'humorista havia de inventar-se una nova versió de la pel·lícula ' No culpis a l'Karma de el que et passa per gilipolles ', els protagonistes, Verónica Echegui i Álex García , van acudir com a convidats al programa de Pablo Motos.

"Vaig a parlar de gent que a mi em sembla gent gilipolles en general" , començava Sevilla, per continuar amb exemples: "els que parlen de si mateixos en tercera persona, els que per sortir del pàrquing han de sortir del cotxe perquè no arriben, els que porten samarretes amb acudits (…); els que diuen mira com fa olor i van i fan olor, els que parlen amb les plantes, són gilipolles, els que vesteixen als gossos, aquests són gilipolles i més es mereixen la mort ".

Després d'això, va arribar la frase de la polèmica: " el presentador aquest que fa l'anunci aquest de 'és casualitat'. Aquest és un gilipolles. O almenys en l'anunci ho sembla ".

"Però, què anunci?" , li pregunta García a Echegui. "És que jo no veig la tele" , contesta ella. "Millor no aprofundim. Deixem-ho aquí", respon Sevilla

L'humorista estava fent referència a Javier Cárdenas, qui protagonitza un anunci de televisió en què exalça els èxits en audiència del seu programa de ràdio 'Aixeca't i Cárdenas' a Europa FM.

Davant d'aquest comentari, Cárdenas li contestava a través de Twitter: "Uns donem una casa per lluitar contra una malaltia. Altres ens insulten sense cap motiu treballant en el mateix grup @atresmedia. Ole!" . I és que el programa de ràdio de Cárdenas pertany al mateix grup que ' El Hormiguero '.

Uns donem una casa per lluitar contra una malaltia. Altres ens insulten sense cap motiu treballant en el mateix grup @atresmedia . Ole!

Javier Cardenas (@_javiercardenas) 7 novembre 2016