Compartir

El nou espectacle de l'Esbart Sant Romà s'estrenarà els dies 26 i 27 de novembre a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. L'objectiu de la nova creació és convidar els espectadors “a construir l'espectacle des de la seva pròpia perspectiva a partir del traç que defineixen els solos, els duets i les interpretacions en grup”.

A càrrec del Cos de Dansa i la secció de Juvenils i Infantils, el nou espectacle tindrà una hora de durada i sis danses, tres de les quals ja estrenades -'D-Sentir', 'Arbre' i 'Encís' amb música de Xalupa, Xavier Dallerès i Maria del Mar Bonet, respectivament- i tres coreografies de nova creació: 'Ball a sa plaça', 'Sona Bé' i 'Traces', amb música del Grup Música Nostra, Amansalva, Coetus i Kepa Junkera. Pel que fa a la nova peça 'Traces', l'esbart ha assegurat que s'han atrevit amb un estil “més percussionista”, amb un nou 'toc de bastó' “innovador”. La música d'aquesta nova coreografia, a més, va a càrrec de Lluís Cartes.

L’espectacle, que compta amb el patrocini del Comú d’Encamp i la col·laboració de Mercacenter, es podrà veure els dos dies a les 18 hores i el preu de l'entrada és de 5 euros, que es pot adquirir a través de morabanc.ad/entrades, al Departament de Cultura del Comú d'Encamp o a les oficines de Turisme d'Encamp i el Pas de la Casa.