Quantcast

Onze empreses andorranes participen al Workshop Ocupacional de la Seu

Onze firmes del Principat, Pyrénnes, Júlia Perfumeries, Caldea Inuu, Viladomat, VallNord, RC Associats, DigiCom, Vall Banc, Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, Temporal Quality i Gestió Temporal de Personal, han estat presents al Workshop Ocupacional celebrat aquest divendres al matí a la Seu d'Urgell. També hi han participat, provinents de la Cerdanya i l'Alt Urgell, Mafriseu, Taurus Group, El Castell de Ciutat, l’Estació d’Esquí Nòrdic de Sant Joan de l’Erm i Cerdanya Eco Resort. Durant l'esdeveniment s'han realitzat 500 entrevistes de feina a 180 persones que ho han sol·licitat.

Les empreses cercaven diversos perfils professionals de l’hostaleria, comerç i vendes, sanitat, informàtica i tecnologies de la informació, administració i gestió d’empresa, educació, màrqueting, personal de banca i altres oficis.

Durant la trobada també s’ha comptat amb la presència de tres córners informatius relacionats amb el món laboral, on s’han realitzat 160 contactes. Aquests córners eren el del Servei d’Immigració del Govern d’Andorra, que ha informat sobre les autoritzacions i tràmits que calen per treballar al Principat, el del Projecte Odisseu-Eina Retorna, programa que afavoreix el retorn i la inserció laboral de joves al món rural, i el del servei BICAT, borsa interterritorial activa de treball, així com d’altres recursos de feina al territori.
 
El cap de Servei d'Immigració del Govern d'Andorra, Jesús Guardiet, ha explicat que l'Executiu ha aprovat unes quotes en les quals les autoritzacions de treball adreçades als fronterers “s’han multiplicat per dos respecte l’any passat, fet que demostra que Andorra té interès a contractar persones de la Seu i comarca”.

Comentarios de Facebook