Compartir

Bàrbara , o Bárbica (com es presenta ella mateixa en el seu vídeo de presentació), s'ha convertit en una de les concursant més polèmiques i amb més protagonisme de 'Gran Hermano 17' , amb permís de Adara. Les seves contínues bregues amb altres companys a la casa de Guadalix de la Serra la col·loquen a la palestra cada setmana, tot i que, de moment, està rebent el suport del públic per ser salvada.

Gràcies a 'Gran Hermano' , l'alacantina ja és coneguda a tot el país, encara que abans d'entrar a la casa ja gaudia de certa popularitat gràcies al seu compte de Youtube, Barby Cacu, on promociona unes pastilles 'miraculoses' per aprimar i amb les quals, assegura, ha perdut més de 40 quilos.

El negoci d'aquestes pastilles de dubtosa procedència i efectivitat el va posar en marxa al costat d'un dels seus ex marits i pel qual ha arribat a tenir problemes amb la justícia , tal com revela en exclusiva la revista Lecturas.

Aquesta revista també treu a la llum un dels seus majors secrets: el seu veritable nom. I és que, tal com revelen, Bàrbara no és el veritable nom de la concursant, almenys no és el nom que li van posar els seus pares en néixer.

La publicació assegura que el seu veritable nom és Francisca i que ella va decidir canviar-li res més complir els 18 anys.