sábado, 19 septiembre 2020 12:15

'Sálvame' treu els draps bruts de 'OT: El Retrobament'

Alejandro Abad, cantant i productor de la primera edició de 'Operación Triunfo', va acudir aquest dimarts a 'Sálvame' per parlar sobre el concert d' 'OT: el Retrobament', que va tenir lloc dilluns passat al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Durant el programa, Abat va criticar alguns aspectes de la trobada dels 'triunfitos', com les actuacions de Joan Camus, els problemes psicològics de Rosa López, els nervis de Gisela i Verónica i el més comentat de la nit, la 'cobra' de David Bisbal a Chenoa.

Sobre Camus, el productor ha assegurat que “no hauria d'haver anat” i li agraeix “no cantar la seva part de la cançó ( 'la meva música és la teva veu') i passar-li el micròfon al públic “. De Rosa López va comentar que haver guanyat la va perjudicar a ella mateixa: “Van intentar fer-li una carrera exprés i li van fer unes cançons que no …”.

En el control de les emocions i la pèrdua de nervis, Abad va fer al·lusió al moment en què Gisela es va emocionar i es va oblidar de presentar la propera actuació. Però hi ha qui va arribar més lluny, com Verónica Romero, qui va arribar a dir del seu company Alejandro Parreño : “Jo vull presentar una persona que no és un supermusicazo però que té un somriure que et mira i et diu t'estimo “.

Segons Abad, en tres mesos no es prepara a un artista. Ahir va quedar en evidència que tres d'ells controlen les emocions (Chenoa, Bisbal i Bustamante). Els altres és com si els haguessis donat un Ferrari, van perdre el control”.

Però el que més expectació va causar, sens dubte, va ser la 'cobra' de Bisbal a Chenoa. Abad va opinar que “Chenoa està completament boja per David Bisbal”. La psicòloga de 'Sálvame', Cristina Soria, va deixar clar després d'un minuciós anàlisi del moment, que “la mallorquina no té la ruptura amb el d'Almeria encara resolta”. Cristina va arribar a la conclusió que “ Chenoa pretenia donar-li un petó a la boca a Bisbal, per la qual cosa ell es va retirar dissimuladament”.