Quantcast

Onze dies per gaudir en clau solidària

Arriba la Segona edició d'una estupenda idea que conjumina gastronomia i solidaritat, i que involucra destacats restaurants de Madrid, Barcelona i València. Ja està en marxa i fins el proper diumenge 6 de novembre la Restaurant Week, convocatòria per la qual podem accedir als plats de destacats xefs a preus assumibles i que, el més important, donen suport a una causa solidària.
Són onze dies plens de sabor amb propostes a 25 & euro; per persona, del que es donarà 1 & euro; als projectes humanitaris que porta a terme Ajuda en Acció, en concret al seu projecte Aquí També, que va treballar per pal·liar la pobresa infantil al nostre país.
Un programa de suport a la infància, i les seves famílies, en risc d' exclusió, que Ajuda en Acció porta a terme a Espanya des de 2013. a través dels centres educatius faciliten beques d'alimentació, formació en hàbits saludables, dotació de material escolar, activitats extraescolars i innovació educativa, entre d'altres, per fomentar la igualtat d'oportunitats . Aquesta iniciativa ha beneficiat en l'últim curs escolar (2015/2016) a més de 16.000 nens i nenes de 48 escoles a 10 Comunitats Autònomes, amb beques atorgades a més de 6.000 famílies.

Entre els establiments que s'han volgut sumar a aquesta iniciativa destaquen restaurants de moda de Madrid com Dom, Canseco, Taverna del Alabardero i Sot, a Barcelona se sumen Can Costa , El 128 de l'Hotel Rívoli, Touché i Jardí de l'ànima entre d'altres, ia València Elejandro del bou, La Saleta de Begoña Rodrigo i Apicius.

Les reserves es poden fer a través d'el Forquilla, el portal de reserves on line de restaurants a Europa.

Més informació:

Comentarios de Facebook