Compartir

Aquest passat diumenge s'ha estrenat en MTV la nova temporada de 'Super Shore' on es veuran als seus participants de festa en festa per les costes del sud d'Espanya. En el reality participen nois de 'Acapulco Shore' i 'Gandia Shore'. D'aquest últim va sortir Esteban, que ha concedit una entrevista a la revista Chance amb motiu de l'estrena de la segona temporada de 'Super Shore'.

en l'entrevista el jove ha confessat el que mai estaria disposat a realitzar en televisió : " M'han ofert fer pel·lícules porno i això ni de conya. Encara que jo surti als programes de MTV lligant, la cadena té cura sempre la imatge de tots nosaltres. Es veuran els llençols moure, però mai serà d'una manera denigrant ". Amb aquestes paraules tan rotundes, Esteban negava la possibilitat de participar en una pel·lícula del cinema adult.

En l'entrevista també ha parlat sobre les coses surrealistes que li han ocorregut arran de ser famós, " m'envien molts missatges, no només dones, també homes, de les seves intimitats i això em sembla surrealista. Ni em coneixes i em manes imatges nu / a! Flipo, de vegades no m'ho puc creure ".

Sobre el seu futur, Esteban reconeix que s'anirà a Mèxic a buscar-se "les castanyes i aprofitar la fama del programa" per llaurar-se un futur.